Ännu en lysande ide: Topless dagen

Blonde topless woman holding a tie across her breast around her neck Jag försöker ideligen se mer nakna, eh, jag menar, jag försöker ideligen förbättra världen på alla små sätt jag kan så jag kan lämna den i bättre form till våra barn, för de är vår framtid. Därför får jag, som är en kreativ person och bara en liten gnutta vansinnig, massor med lysande ideer hela tiden, och jag vill gärna dela med mig av dessa, till dig min käre läsare. 

Om du läst så här långt så tror du säkert att jag kommer säga något korkat strax, det är helt fel, jag kommer att säga något otroligt korkat, så läs vidare!

Så jag tänkte nyligen på den mycket brännande frågan att kvinnor inte kan klä sig i precis vad som helst de vill eftersom korkade män verkar tro att det finns någon sorts dolt hemligt meddelande i kläder och det meddelandet är genom någon märklig slump alltid samma - "jagvill jagvill jagvill" och det meddelandet är också avsett för vilken man som helst.

Själv tycker jag att det är en stor orättvisa mot kvinnor och en del uppskattande män (jag menar mig) att kvinnor inte kan ha på sig precis vad de vill i dagens samhälle, det är ju 2008 nu!

Om en snygging kliver ur duschen en vacker dag och vill ha på sig cowboyhatt, bikini, stövlar, chaps, slips och portfölj för ett viktigt möte senare på dagen, men ändrar sig för att någon korkad kille på bussen kanske läser in i denna klädsel att det är Ok att klämma lite eller för att personerna på affärsmötet senare kanske kommer att behandla henne som lite mindre kapabel eller lite mindre intelligent för att hon har på sig det, det är ett exempel på en klar och tydligt orättvisa i mina ögon ... just för att jag inte får se sådant på bussen varje morgon eller i affärsmöten hela tiden, eeeh, jag menar det är en stor orättvisa för kvinnor i allmänhet.

Här är hela grejen: När kläder som dessa är ovanliga så syns de mycket när de bärs av någon sötnos och det är problemet i mina ögon. Så genom att bara göra en enda liten enkel sak, att se till att denna typ av klädsel är vanlig så kan vi göra oss av med uppfattning att denna typ av kläder har ett meddelande, speciellt det meddelandet.

Men även jag, med min begränsade uppfattning om verkligenheten och om andra människor, förstår att detta kan inte uppnås från en dag till en annan. Så jag har en lösning för det med och här är min lysande ide: I affärsvärlden är det vanligt att man har avslappnad klädsel vissa dagar (på engelska kallas det "casual day" eller "casual friday"), då man har på sig något bekvämt istället för den vanliga skjortan och slipsen för männen och kjol för kvinnorna. Det enda vi behöver göra är att ta detta koncept lite längre och införa "Toppless dagen", då kvinnor kan, om de så önskar, ha på sig precis vad som helst, utan att för den delen utesluta underbara ingenting, på övre halvan av kroppen!

Detta kommer att gör det omöjligt att i en rättegång om tex sexuella övergrepp för slempottan att hävda "hennes kläder var det som fick min klient att göra det" som försvar, speciellt om den kvinnliga domaren har på sig cowboyhatt, bikini, stövlar, chaps, slips. Håller du inte med om det?

Det finns en massa flera fördelar med denna ide om man funderar på saken en stund, speciellt om man tänker på den effekt den kvinnliga formen och förstås kvinnan själv har på en man,

Kommer du på någon fördel, skriv det i kommentarerna!