Ola Andersson blogg aka Taz_1999

Välkommen till Ola Anderssons/Taz_1999 personliga två-språkiga humorblogg. Det är här jag experimenterar med att skriva saker som borde vara roliga men vanligen misslyckas jag komplett och fullständigt med det. Kolla bara på den poänglösa avslutningen på denna mening!

Jag är där på momangen, jag menar maneten

Jellyfish on blueJag har ännu en lysande ide! Tack Gode Gud! Denna är tokigt bra... Genom att använda min knivskarpa iakttagelseförmånga och alla de kopiösa mängder med logik jag har i kolan så har jag lyckats finna en metod att förändra mitt liv till det bättre. Äntligen! Ett luftombyte är vad jag behöver. Jag tror jag skulle vara mycket lyckligare på Bahamas i Söderhavet. Men hur tar jag mig dit? Det är problemet.

Jag har lagt märke till att jag har inte speciellt mycket muskler och jag verkar inte skaffa mig några nya heller inom den närmaste framtiden. Att skaffa några skulle nämligen kräva en massa jobb och förmodligen massor med operationer. Så många att det vore enklare att montera mitt huvud på en snyggare kropp, förhoppningsvis någon mycket coolare än mig, som tex Pee Wee Herman, den här killen eller tom Jar Binks.

Jag har faktiskt så lite muskler så jag är nästan en manet. Så om jag bara kan bli av med lite av de muskler jag har genom att dricka massor med vatten, så är jag säker på att jag kan bli en. Sade jag vatten? Jag menar förstås öl. Ingen tokbra plan är utan öl. Antingen under kläckandet av planen, genomförandet eller på efterfesten där man avgör vem man skall skylla på. Det är också livsviktigt efter efterfesten när frugan fått reda på vad du gjort. Du vill verkligen vara full som en kastrull för det. Lyckligtvis har jag ingen fru. Är det inte fantastiskt!?

Hursomhelst, del ett i planen är att bli en manet. Så här gör man: Köp hem en massa skräpmat och vatten (dvs öl) och parkera dig i soffan framför tv'n och vänta och drick och vänta och frossa och gurgla gele-shots och ät gelehallon och drick och upprepa. Jag behöver bara höja procentandelen vatten i kroppen en smula. Borde vara enkelt? Jag kommer att bli en manet! Är det inte fantastiskt!?

Den andra delen av planen är att resa till söderhavet. Det är den enkla delen i denna utmärkta plan. Varje lägenhet i västvärlden har en apparat som är till för att skicka saker till söderhavet, den kallas för porslins-akvariet. Jag behöver bara spola ner mig! Jepp, det stämmer! Jag är på väg till söderhavet! Är det inte fantastiskt!?

Bästa. Planen. Någonsin.

Här är jag när jag startar min resa till Bahamas. Även som manet kommer honor att dyrka mig. Tror jag.

Betygsätt blogginlägg:
IKEA Ad, Christmas Tree, 1999 - my favourite
Mina favorit TED tal, del 2