Ola Andersson blogg aka Taz_1999

Välkommen till Ola Anderssons/Taz_1999 personliga två-språkiga humorblogg. Det är här jag experimenterar med att skriva saker som borde vara roliga men vanligen misslyckas jag komplett och fullständigt med det. Kolla bara på den poänglösa avslutningen på denna mening!

Karta över Espresso House i Stockholm

Espresso House LogoJag tillbringar mycket tid på caféer, speciellt Espresso House. På sommaren så har de en underbar Frapino gjord på iskall vanilj-mjölk, två espresso och chokladsås. Denna dryck har magiska egenskaper förutom att den är jättegod. Med den kan du vara tokigt koncentrerad, förstå komplicerade formler som sträcker sig över fyra sidor, gå ner i vikt genom ren viljekraft på minuter, läsa och förstå Kinesiska skrivtecken, vara oemotståndlig för både män och kvinnor, höra andra människors tankar och dividera med noll. Precis som Chuck Norris. Om du dricker tillräckligt många förstås, ungefär 12 på en dag borde räcka.

Av någon konstig anledning så finns det ingen karta på deras lista över Espresso House coffe shops i Sverige, så jag, som egentligen har 10.000 bättre saker att göra, gjorde en karta över Espresso House i Stockholm. Det är ett sätt att tillbringa Alla hjärtans dag antar jag...

Något i kartan kan förstås vara fel, jag lade till några småsaker som fattades och lägg märke till att Espresso House inte haft något med denna karta att göra. Nästan precis all info kommer från deras sida.

Klicka på "Läs mera" knappen för att se kartan över Espresso House i Stockholm.

{googlemaps lat=59.3306178 long=18.0596296 zoom=12 width=100% height=480 kml=http://alltommig.nu/ola/espresso_house_stockholm/espresso_houses_stockholm.kml}

Jag är ofta här, Vasagatan:

Espresso House - Vasagatan

Foto: "Video spanned over three monitors. Oh, wait" av Moonhouse. (Bilden är beskuren).

Foto: Espresso House Vasagatan, av Ola Andersson.

Betygsätt blogginlägg:
Canon EOS 7D — några coola filmer jag klickat hem
En spindels bästa vän är Nina