Ola Andersson blogg aka Taz_1999

Välkommen till Ola Anderssons/Taz_1999 personliga två-språkiga humorblogg. Det är här jag experimenterar med att skriva saker som borde vara roliga men vanligen misslyckas jag komplett och fullständigt med det. Kolla bara på den poänglösa avslutningen på denna mening!

Låt oss jämföra valfilmer (och varför PP missade tåget) - Utanför Sverige, flera granskningar

PrevNext
Sida 8 av 8

Utanför Sverige

Utanför Sverige görs det också en del roliga filmer som är värda att kolla på.

Finska piratpartiet: Peter Sunde, som ställer upp för finska Piratpartiet i EU-valet. 

Denna är lysande! Humor, charm, karisma. Guld. :)

Tar med den bara för att den är kul. 

Jean Claude Junker: som ställer upp för val till EU-komissionens president har både en kampanjsite och en valfilm.

Danska folketinget: I Danmark försöker man få flera människor att rösta i EU-valet med en sjukt rolig film, som man sedan fegade ur inför reaktionerna och drog tillbaka: Danish government's EU election video 2014 - to laugh!  Det finns flera uppladdningar på Youtube när den försvann från officella kanalen. Sök tex på stemme eller voteman. Förra EU-valets "gå och rösta" film från Folketinget finns dock kvar: "Valgfilm: STEEEEEEEEEEEM! Stem! Stem! Stem! Stem!" finns dock kvar. Riktigt kul!

Flera granskningar

Webbsiten Makthavare har också ett blogginlägg om just valfilmerna inför EU-valet. De hittade några till faktiskt som jag missat var valfilmer. Så tack för det! Makthavare listar: Bästa EU-valfilmerna! De är överens med mig i flera fall ser jag. :)

DN's Viktor Barth-Kron som har webb-tv-serien "Viktors val" har i sitt andra avsnitt recencerat valfilmerna: Valreklamen under recensenternas lupp.PrevNext
Betygsätt blogginlägg:
Har vänstern uppfunnit välfärden?
Kolla på film över nätet, Popcorn Time, Netflix mf...

Relaterade inlägg