Olas humorblogg (med lite politik)

Välkommen till Ola Anderssons/Taz_1999 personliga två-språkiga humorblogg. Men tyvärr är den inte kul, på något av språken. Ledsen för det. Jag har dock en bra ide på att lösa det problemet, genom att lära mig mera. Ett tredje språk alltså: Eskimåiska. Hrurfru ghuujik illloooik. Hahaha!

Jag tänker på saker och ting mycket. Det är inte bra tänkande, men det är mycket av det. Här är några av de ideer som mitt "tänkande" har lett fram till. Jag ber verkligen om ursäkt.

 

Hur en drömprins formulerar en kontaktannons

Ola Andersson med fjolldrink 2003. Man skall ha 10 år gamla bilder i kontaktannonser, har jag hört.


Halloj vänner!

Socialt missanpassade personer som jag har ofta svårt att kommunicera med andra humanoider. Speciellt de där med fluffigt hår, äppelkinder och rådjursögon. Så därför är jag extra lycklig över att jag idag minsann upptäckt att man kan hemlighålla alla sina defekter genom att efterlysa tjejer med något coolt som heter kontaktannonser istället. Är det inte fantastiskt med moderna uppfinningar? Det syns inte i dessa att jag varit singel i flera månader (...ok, det kanske är 168 st), är närsynt, överviktig, tre äpplen hög, bor under en bro med de andra trollen och lika sexig som en selleri. I text kan jag uttrycka mig elegant, långt utöver min normala artikulationsförmåga och det hoppas jag verkligen får mig att framstå som väsentligt intelligentare än vad jag är.  Skrev jag intelligentare? Jag menade snyggare. Jag tror det är viktigt att man skriver så man verkar vara allt det där man inte är, så man ökar sina chanser att få svar. Jag vill inte insinuera att jag ljuger, jag vill säga det rakt ut.

Så därför har jag druckit massiva mängder med gin och tonic och slavat i flera minuter över följande text som när den publiceras lätt kommer göra mig till Stockholms attraktivaste singel! Yeah! Ok, kanske inte hela Stockholm, det är ett rätt stort område med en massa människor i, där de flesta inte delar mina defekter. Hm, kanske innanför tullarna? Nä, det är lite stort det med. Kanske en holme? Den jag bor på? Lilla Essingen? Ok, skit i det då.. Den parkbänk jag brukar öla på... På den är jag är i alla fall snyggast! Man måste hitta en klass att tävla i där man vinner. Det är bra för självförtroendet och självförtroende är attraktivt. Vem har hittat på det förresten?

Här är den i alla fall, min kontaktannons. Tänkt att publiceras bland de andra, du vet "Man söker kvinna" och så. Men den kanske inte kvalificerar sig för den rubriken? Vet inte hur hårt de håller på journalistisk integritet och sådant på radannonsavdelningen. Kanske den hamnar under "Desperationen lyser igenom hära", "Fem i tre raggen" eller "Fyndlådan". Något sådant. Kanske de hittar på en helt ny rubrik, bara för mig? Så här?

"Man söker... vad fan som helst! Tjej, kille, skogsmurvel eller rabiat feminist med kastreringsfetich, allt funkar"

Om du söker en lång, mörk och stilig man, som ännu inte kommit ut ur garderoben, så skriv till annonsen ovanför denna.

Jag är mörkhårig, kort, tjock och kör Stockholms löjligaste bil. Men har humor och en spännande inre personlighet. Är händig, älskar att städa, att shoppa med dig och är kleptoman. Jag ljög om killen i annonsen ovanför och även allt annat hitills. Förutom kleptomanin. Föredrar blondiner på samma sätt heroinister föredrar heorin istället för snabbkaffe. Söker dig med dålig syn, borttappade glasögon, alkoholproblem, alldeles för ung, dålig ekonomi, sexmissbruk och "daddy issues". Nu ljög jag igen. Förutom sexmissbruk. Skriv till ärlighet_är_det_finaste (at) mammals.se

Vad sägs, tror du det funkar? 

Funkar det med bilden?

Betygsätt blogginlägg:
3143 Träffar
0 Kommentarer

Jag är där på momangen, jag menar maneten

Jellyfish on blueJag har ännu en lysande ide! Tack Gode Gud! Denna är tokigt bra... Genom att använda min knivskarpa iakttagelseförmånga och alla de kopiösa mängder med logik jag har i kolan så har jag lyckats finna en metod att förändra mitt liv till det bättre. Äntligen! Ett luftombyte är vad jag behöver. Jag tror jag skulle vara mycket lyckligare på Bahamas i Söderhavet. Men hur tar jag mig dit? Det är problemet.

Betygsätt blogginlägg:
Fortsätt läs mer
4072 Träffar
0 Kommentarer

Jag har ett system, flera stycken faktiskt

Ola Andersson - En man med ett system!En man har ett system för allting, det är så våra jordnötter fungerar. 

Jag har ett system för arbete: Spring omkring som en ekorre på amfetamin och arbeta lite på varje uppgift, men inte mer än fyra sekunder på varje. 

Jag har ett system för att glömma var jag lägger mina nycklar: Lägg dem på ett nytt ställe varenda gång jag lägger dem ifrån mig för jag känner att min liv behöver lite mera frustration. 

Betygsätt blogginlägg:
Fortsätt läs mer
4454 Träffar
0 Kommentarer

Bästa produktidén någonsin

Tre sprayflaskor - utan märkningDet här är förmodligen ännu ett tillfälle där min hjärnas neuroner skickar slumpmässiga impulser hit och dit och detta får mig att tro att jag har en fantastisk ide med makalös sprängkraft som kommer att förändra hela världen och samtidigt göra mig snuskigt rik. Bitter erfarenhet har å andra sidan lärt mig att oftast så är iden i fråga någon otroligt korkat som leder till att jag kallas mansgris ofta, länge och med inlevelse. Så spela med och tryck på knappen "Läs mer" bums, det kommer att vara rolig läsning, kanske tom intressant läsning om du någon gång undrat hur skogstokiga människor tänker.

Betygsätt blogginlägg:
Fortsätt läs mer
5824 Träffar
0 Kommentarer

Ännu en lysande ide: Topless dagen

Blonde topless woman holding a tie across her breast around her neck Jag försöker ideligen se mer nakna, eh, jag menar, jag försöker ideligen förbättra världen på alla små sätt jag kan så jag kan lämna den i bättre form till våra barn, för de är vår framtid. Därför får jag, som är en kreativ person och bara en liten gnutta vansinnig, massor med lysande ideer hela tiden, och jag vill gärna dela med mig av dessa, till dig min käre läsare. 

Om du läst så här långt så tror du säkert att jag kommer säga något korkat strax, det är helt fel, jag kommer att säga något otroligt korkat, så läs vidare!

Betygsätt blogginlägg:
Fortsätt läs mer
4495 Träffar
0 Kommentarer