Olas humorblogg (med lite politik)

Välkommen till Ola Anderssons/Taz_1999 personliga två-språkiga humorblogg. Men tyvärr är den inte kul, på något av språken. Ledsen för det. Jag har dock en bra ide på att lösa det problemet, genom att lära mig mera. Ett tredje språk alltså: Eskimåiska. Hrurfru ghuujik illloooik. Hahaha!

Visste du att man kan kolla på skitbra filmer av katter på Youtube? Jag tänker berätta det för alla!

Hela filmer på Youtube

Jag slösar bort mitt liv på Reddit och en cool subreddit är, om man översätter till svenska, kompletta filmer på Youtube. 

Reddit.com / r/  FullMoviesOnYouTube

Det funkar så att människor laddar upp filmer, alla möjliga faktiskt. Sedan ligger de kvar en stund. Minuter, timmar, dagar, veckor eller flera år, beroende på om den som äger upphovsrätten till videon orkar bry sig om att få bort den. Många gamla filmer kan ligga kvar länge, mera exotiska filmer från tex andra länder gör också det. Men dagsfärska filmer ligger inte kvar så länge. Har trots det hunnit se Django, Skyfall och några Disneyfilmer och kanske 50 filmer till. Fantastiskt helt enkelt.

När man kollat på en film, så finns det vanligen relaterade länkar till flera. 

Man kan även, om man skippar reddit, söka på just "full movie" och så hittar man massa filmer. 

Betygsätt blogginlägg:
3005 Träffar
0 Kommentarer

Låt jag gillar - Chris Willis - Louder (Put your hands up)

Taggad i:
Betygsätt blogginlägg:
1804 Träffar
0 Kommentarer

Radiostyrda bilar, drifting, rap, slowmotion, sååå snyggt!

YouTube logo 250x127Detta tycker jag var väldigt coolt! 

Det finns en klubb för radiostyrda bilar någonstans i Korea, de har en asfalterad och cementerad bana för sina bilar med årliga tävlingar i "drifting". Vilket är att ta en kurva med bredställ, vilket är den översättning jag kommer på just nu. 

Filmar man det hela med kamera som kommer nära och i slow motion och har riktigt bra musik till, så blir det vackert.

Klicka på "Fortsätt läs mer..."-knappen nedanför till höger för att läsa resten.

Betygsätt blogginlägg:
Fortsätt läs mer
1772 Träffar
0 Kommentarer

Min typ av humor – dumma brottslingar

YouTube logo 250x127Letade efter en grej på en hårddisk jag inte använt på evigheter och hittade en videofil, det är samma klipp som finns på YouTube nedan. 

Detta är verkligen min typ av humor, jag tycker det är vansinnigt roligt!

{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=adHfECVdSBs","width":"360","height":"240"}

(Jag hittade även Crash Different, Cyclerace, PaperClip, Troops )

Taggad i:
Betygsätt blogginlägg:
2505 Träffar
0 Kommentarer

Youtube fyller sju år, nytt rekord i uppladdningar

YouTube logo 250x127YouTube fyller sju år. (Startade april 2005 med denna video).

Det är rätt svårt att föreställa sig hur många av de webbsiter som vi tar för givna idag (Google, YouTube mfl), inte har speciellt många år på nacken. Youtube fanns inte för 10 år sedan, vilket ju bara tar oss tillbaka till 2002. Google startade 2004 (åtta år sedan).

En intressant statistik ur nyheten: YouTube Blog: It's YouTube's 7th birthday... and you’ve outdone yourselves, again är detta faktum, som är rätt imponerande.

För varje minut som går så laddas det upp 72 timmar med video på YouTube. Wow!

Betygsätt blogginlägg:
2382 Träffar
0 Kommentarer

Nu finns ett gäng låtar från en konsert jag filmat på YouTube

YouTube logo 200x101Min gode vän Thomas Schön är med i ett band som heter School Reagge Music. Gillar bandet mycket, otroligt duktiga musiker. 

Jag filmade när de spelade på HiJazz i Uppsala (2012-04-14). Det var lite krångel med filmandet, planering, rätt info och sånt.

I filmerna nedan kan man identifiera mina klipp. De är de med kameran på stativ och rätt långt från scenen och från vänster sida om scenen. Det är en annan skärpa i de klippen också och ett annat ljus.

Idag fick jag mail om att tre till ligger på Youtube. Tillsammans med de två som kom till rätt snart efter konserten, för någon månad sedan, så är det nu fem klipp på nätet som jag filmat. Kul!

Klicka på "Fortsätt läs mer..."-knappen nedanför till höger för att se dem.

Taggad i:
Betygsätt blogginlägg:
Fortsätt läs mer
2313 Träffar
0 Kommentarer

Hurra öl!

YouTube logoJag älskar denna ölsort (Red Stripe från Jamica) och den här öl-reklamen. Hurra för öl! :)

 

Betygsätt blogginlägg:
Fortsätt läs mer
4911 Träffar
0 Kommentarer

Smart är sexigt! Hello my dear students!

YouTube logoJag älskar den här kvinnan. Hon är smart. Hon är tokigt snygg. Hon gillar ord, hon har en examen i ord (Philology), flera stycken till och med! Hon har startat en riktigt cool webbsite med hjälp av YouTube där hon ger video-lektioner i vilka hon förklarar varifrån vissa ord kommer, deras historia, ursprung och betydelse, och hon gör detta riktigt bra. Delvis för att hon har ett sinne för humor (se nedan för videon för Naked till exempel) och dels för att hon är väldigt charmig, en underskattat egenskap hos vackra kvinnor. Hennes YouTube-videos har setts mer än 100 miljoner gånger! Detta är fantastiskt och vi borde alla applådera hennes ansträngningar för att hjälpa människor att lära sig nya saker. Jag älskar den här kvinnan!

Hot for Hot For Words - I love Marina - button Många av de ord och fraser jag använder är helt okända av de människor jag möter. Nästa gång jag får den vanliga tomma blicken och det ackompanjerande: -"Va?" (det händer mig hela tiden), så kan jag säga till dem: -"Gå till hotforwords.com, klicka på ordlistan, klicka på ordet du inte förstår och något magiskt kommer att inträffa. En otroligt vacker och mycket charmig kvinna kommer att förklara det för dig. Ge dig iväg nu!" Jag tror jag kommer att spara en massa tid på det.

Betygsätt blogginlägg:
Fortsätt läs mer
6243 Träffar
0 Kommentarer

Kreativitet har inga gränser - Machinima!

YouTube logoHar du lagt märket till att när det finns en ny grej (vadsomhelst), så kommer vissa människor (som jag verkligen gillar), hitta ett sätt att använda denna grej på ett kreativt sätt, eller helt enkelt vara kreativa med det, eller kombinera denna nya grej med en gammal grej? Denna video är ett exempel, det är en video-inspelning av två personer som spelar Halo, inget ovanligt med det. Men vänta lite, plötsligt börja de tala med varandra och agera!

Videoklippet efter hoppet (Läs mera alltså).

Betygsätt blogginlägg:
Fortsätt läs mer
4594 Träffar
0 Kommentarer

Robin Williams - Hur Skottarna uppfann golf

YouTube logo

Den här killen är förmodligen roligast på den här planeten. Robin Williams visar hur skottarna uppfann golf vilket alltid får mig att skratta. Detta utdrag kommer från hans show/DVD/CD "Robin Williams - Live at Broadway"

Betygsätt blogginlägg:
Fortsätt läs mer
5903 Träffar
0 Kommentarer