Olas humorblogg (med lite politik)

Välkommen till Ola Anderssons/Taz_1999 personliga två-språkiga humorblogg. Men tyvärr är den inte kul, på något av språken. Ledsen för det. Jag har dock en bra ide på att lösa det problemet, genom att lära mig mera. Ett tredje språk alltså: Eskimåiska. Hrurfru ghuujik illloooik. Hahaha!
Utvald

Här är min typ! Alla har en typ eller hur?

Jag har för nya människor jag träffat försökt att förklara att jag, som många andra män, har en typ på det här viset:

Det är som att vara heroinist och föredra heroin, istället för tex snabbkaffe...

Jag hade min typ förut, men inte nu längre. Saknar och tänker på henne varje dag. Hursom, här är min typ!

Yamaha Dragstar XVS100CC, 261 kg av lycka värme och krom

Jag kan tänka mig en annan färg på tanken, tex lila, men hon måste ha minst 1100 kubiks motor.

Taggad i:
Betygsätt blogginlägg:
6464 Träffar
0 Kommentarer

Canon EOS 7D — några coola filmer jag klickat hem

Canon EOS 7D by CRSANJag jobbar på att skapa en webbsite om att plugga, lära sig saker på roligare sätt och även om hur pass mycket vår traditionella skola och utbildning suger. Den kommer att bli riktigt skojig.

För att göra den så behöver jag spela in ett antal videos, ett hundratal eller så. Jag tittade först på vanliga videokameror (som tex Canon HF S21), men en kompis som spelar in musikvideos föreslog jag skulle kolla på Canon EOS 7D. Det gjorde jag och när jag träffar honom igen så kommer jag att tacka honom för förslaget, som kommer att ruinera mig. :)

Jag har trots allt bestämt mig för att köpa en av dessa tingestar efter att tittat på massor av information på "teh internets". I det här inlägget finns några coola videos jag skickat till vänner och familj för att visa vad kameran kan göra. Ett senare inlägg handlar kanske om hur man använder den och kanske ett till om resurser på nätet jag hittat där man diskuterar denna typ av kamera (forum, bloggar, nyhetessiter). Förhoppningsvis så orkar jag skriva dessa.

Klicka på "Läs mera" för att se de coola filmerna jag hittat tagna med Canon EOS 7D.

Fortsätt läs mer
Betygsätt blogginlägg:
9104 Träffar
0 Kommentarer

(NSFW): Äntligen en produkt som är värdig mitt fina namn — Med stolthet presenteras härmed... (håll i dig!....)

Ola vibrator by MinnaJag har alldeles för kul med denna upptäckt. För några dagar sedan så råkade jag hitta (på en väldans teknisk webbsite jag besöker regelbundet, även här) en produkt som har mitt namn! Om man tänker på saken, så är det ett väldig bra namn, för just denna typ av produkt, eftersom, det dels är mitt namn och det låter också som det ljud en person kanske gör, när man använder just den här speciella typen av produkt. Kanske jag inbillar mig den där sista grejen, men i alla fall. 

Ett företag som heter Minna, som jag förmodligen borde skicka en gigantiskt stor fet check till så de omedelbart kan skeppa mig en hel container av dessa, har i sin oändliga visdom bestämt sig för att döpa sin nya produkt efter mig! Wow! Det är verkligen stort att bli ärad på det här viset. Det är också en väldig överraskning då vi aldrig haft någon kontakt, men jag är ofta full, så jag har förmodligen bara glömt bort det. 

Här är det roliga – produkten är inte en sopbil, det är inte en keramisk näs propp*, det är inte hår-i-spray-flaska, det är inte ens en vaskrensare. Det är inte en korkad produkt på något sätt. Det är.... är du redo... en tvättäkta, tekniskt mycket avancerad, sex-leksak, Ola vibratorn! Jag är så lycklig just nu så jag kan gråta!

Klicka på "Läs mer..."-knappen för att läsa resten.

Fortsätt läs mer
Betygsätt blogginlägg:
5967 Träffar
0 Kommentarer