Ola vibrator by MinnaJag har alldeles för kul med denna upptäckt. För några dagar sedan så råkade jag hitta (på en väldans teknisk webbsite jag besöker regelbundet, även här) en produkt som har mitt namn! Om man tänker på saken, så är det ett väldig bra namn, för just denna typ av produkt, eftersom, det dels är mitt namn och det låter också som det ljud en person kanske gör, när man använder just den här speciella typen av produkt. Kanske jag inbillar mig den där sista grejen, men i alla fall. 

Ett företag som heter Minna, som jag förmodligen borde skicka en gigantiskt stor fet check till så de omedelbart kan skeppa mig en hel container av dessa, har i sin oändliga visdom bestämt sig för att döpa sin nya produkt efter mig! Wow! Det är verkligen stort att bli ärad på det här viset. Det är också en väldig överraskning då vi aldrig haft någon kontakt, men jag är ofta full, så jag har förmodligen bara glömt bort det. 

Här är det roliga – produkten är inte en sopbil, det är inte en keramisk näs propp*, det är inte hår-i-spray-flaska, det är inte ens en vaskrensare. Det är inte en korkad produkt på något sätt. Det är.... är du redo... en tvättäkta, tekniskt mycket avancerad, sex-leksak, Ola vibratorn! Jag är så lycklig just nu så jag kan gråta!

Klicka på "Läs mer..."-knappen för att läsa resten.

Vet du hur bra denna produkt passar mig och mitt namn? För det första är den krambar ("squeezable"), precis som jag. Den har ett minne, precis som jag. Den är intuitiv, precis som jag. Den har ett rytm-minne, precis som jag. Ok, kanske inte fullt så mycket då. Jag kan inte dansa överhuvudtaget. Ett ord: spastiskakonvulseranderyckningar. (Bra ord, är det inte?. Hittade just på det.) Den har en av- och på-knapp precis som jag. Den kan även spela in och spela upp mönster, precis som jag. Och den är gjord för att användas ofta för att uppnå sexuell extas... nä, vänta lite... Skit också!

Hursomhelst – i åratal har jag varit avundsjuk på Irländarna, som råkar ha den skönaste och bästa raggningsrepliken i hela världen. Den är: –"Har du lite Irländare i dig?"/("Do you have a bit of Irish in you lass?") (Flickan säger nej.) –"Skulle du vilja ha lite?"/("Would you like some?") Den är så bra så den borde vara förbjuden av det skälet att Irländarna får alla kvinnor med den.

Men nu, tänk på möjligheterna för mig personligen! Jag kan få min helt egna raggningsreplik! Låt mig prova några på dig. –"Har du en vibrator?" Kanske inte, den ger mig nog en rejäl spark på bollarna. Inte en bra konversations-öppnare. Kanske –"Visste du att det finns en otrolig ny vibrator...", nä, det är ännu en spark.  Eller –"Nu, bara för en begränsad tid, så kan du få äga en bit av mig. Som du kan använda för att onan..." Nä, det är ännu en spark. Nu har jag det! Det måste vara i formatet – fråga – svar - uppföljning. Där uppföljningen är kryddad med snuskiga antydningar och dubbelmeningar. Detta borde fungera: –"Känner du någon som har fått en sex-leksak uppkallad efter sig?" (Flickan säger nej.) –"Hejsan, jag heter Ola. Nu gör du det!". Sedan visar jag dem den. Underbart!

Måste skriva check just precis nu... 

* Detta är en Dilbert referens. Någon försöker sälja denna produkt till Dilbert och han undrar vad de är till för. Uppfinnaren säger att man skall köra in dem i näsan. Sedan följer han upp med "Hitta en nich och fyll den, det är mitt motto".

Bild använd med tillstånd från Minna Life - tillverkare av Ola vibratorn.