Olas humorblogg (med lite politik)

Välkommen till Ola Anderssons/Taz_1999 personliga två-språkiga humorblogg. Men tyvärr är den inte kul, på något av språken. Ledsen för det. Jag har dock en bra ide på att lösa det problemet, genom att lära mig mera. Ett tredje språk alltså: Eskimåiska. Hrurfru ghuujik illloooik. Hahaha!

Mina favorit TED tal, del 2

TED Logo TED betyder Technology, Entertainment, Design och det är en årlig konferens i Long Beach i Kalifornien som startade 1984.

Detta är den andra delen i en serie blogginlägg i vilken jag listar de TED Talks jag tycker är mest inressanta, roliga, rörande eller fantastiska. Detta andra set är från näst sista sidan av den kompletta listan på TED Talks. Idag är denna sida nr 47. Förra gången jag skrev om detta så var de ungefär 200 TED Talks online, nu är det 548. Då var sista sidan 23, nu är den 48.

Fortsätt läs mer
Betygsätt blogginlägg:
8771 Träffar
0 Kommentarer

Mina favorit TED tal, del 1

TED Logo TED betyder Technology, Entertainment, Design och det är en årlig konferens i Long Beach i Kaliforninen som startade 1984.

TED är något riktigt coolt som är värt många timmar av din tid när vi väl har fastnat för det. TED ger världens mest fascinerande tänkare och utförare denna enkla uppgift: Ge oss det bästa talet du har hållit i hela ditt liv, på 18 minuter eller mindre. En inbjuden talare frågade om detta och sade "Jag vet inte vad jag skall säga" och fick svaret "Oroa dig inte, var bara djup". Så du kan kanske föreställa dig hur bra dessa tal är? Smile

Fortsätt läs mer
Betygsätt blogginlägg:
11273 Träffar
0 Kommentarer