Redhead with a perplexed and confused lookHär är ett jättebra koncept, två ord jag satt ihop: "Avsiktligt oskicklig". Betydelsen av det här fantastiska konceptet som jag har observerat i andras beteende är detta: Om du är bra på något så kommer du ideligen att ombes göra mera av det. Om du demonstrerar en komplett oskicklighet på något, så kommer ingen be dig att göra det igen och du kommer inte bli besvärad av folk som vill att du skall göra skitjobb åt dem mera. Fantastiskt, eller hur?

Här är några exempel:

Receptionisten som aldrig vet var någon är, vilka konferensrum som är lediga, när folk kommer tillbaka och som inte ens kan hålla kaffemaskinen påfylld, hon kommer snart att ha hela personalen tränad att göra hennes jobb åt henne. Hon kommer då att ha gott om ledig tid att fantisera om skor, skvallra eller läsa ikapp i sina glassiga veckotidningar. Hon är helt enkelt skitsmart!

De nygifta där maken råkar slå sönder ett par väl valda saker när han skall "hjälpa" till med disken och frun som låtsas att hon inte har en susning när det gäller tekniska saker. Frun här är faktiskt lite smartare eftersom de flesta tekniska grejerna är smutsiga, snuskiga eller helt enkelt jobbiga att göra. Så det är mycket bättre att blinka på det där söta sättet kvinnor lärt sig, le ett gnistrande leende, luta på huvudet och säga "Jag vet ingenting om att byta olja i bilen, jag trodde man bara kunde hälla lite olivolja på motorn för att göra det?". För en gång skull kommer maken att piggna till och känna sig en smula nyttig. Det kommer att göra honom bättre och manligare i sängen senare, vilket är bra för henne också och eftersom just denna uppgift tar timmar och är snuskig, jag talar inte om sexet nu, så får hon tid över som en smart kvinna som hon kan spendera på något bättre. Hon är också skitsmart. Maken som slipper att diska kommer bara att spara 10 minuter om dagen (tiden det tar att slänga allt i diskmaskinen, världens kvinnor vinner igen), men att tilläggsisolera huset tar varje helg i tre månader, sedan är det måla huset och sedan... Jag tror du fattar nu. 

Den nördiga fula tjocka killen som vet allt om datorer men låtsas att han inte kan skilja på en nätverksswitch och  nätverksrouter när han blir ombedd att laga någon killes dator, men plötsligt vet allt när personen som frågar har en snygg hylla och är tjej. 

Slutsats

Försök att vara usel på saker då och då, det kommer spara dig massor med tid. Var också snäll och skicka mig lite av tiden du sparar, jag skulle verkligen kunna ha nytta av den för att ta mig igenom den här makalöst långa listan med tjejer som behöver få sin dator lagad.