Ola Andersson - En man med ett system!En man har ett system för allting, det är så våra jordnötter fungerar. 

Jag har ett system för arbete: Spring omkring som en ekorre på amfetamin och arbeta lite på varje uppgift, men inte mer än fyra sekunder på varje. 

Jag har ett system för att glömma var jag lägger mina nycklar: Lägg dem på ett nytt ställe varenda gång jag lägger dem ifrån mig för jag känner att min liv behöver lite mera frustration. 

Jag har ett system för att diska också: Under reklampauserna på TV, 5-10 minuter åt gången. Jag försökte har samma system för att ha sex med tjejen... Kortaste system jag någonsin haft. Jag är också lite singel nu. 

Jag har även ett system för att sätta på mig mina byxor: Tricket är att lista ut att byxor är annorlunda än tröjor. Men det listade jag ut för flera veckor sen. 

Vi män håller fast vid våra system, även om de inte ger oss de resultat vi tror att de gör. Det gäller speciellt för våra system att träffa kvinnor. En kvinna har minst tio olika sätt att signalera intresse, kanske flera. Så har jag hört i alla fall.

Hur kvinnor signalerar intresse

Blinkar, ler, lutar på huvudet, pressar armarna en smula på mot... du vet "tvillingarna" för att få en djupare urringning, står lite för nära, fuktar läpparna, ögonkast, mjuka beröringar, äta något på ett fräckt sätt, justera sina kläder osv. Andas också, tror jag. 

En man har också flera olika metoder att signalera intresse på. Skall plocka fram min splitt nya bok här... Här är den "Hitta tjejer manualen för grottmän utan susning i dagens samhälle". Den titeln gjorde det tydligt att just jag måste köpa denna bok.

Denna bok bevisar också, som om vi behövde flera bevis på det, att om en man saknar ett system för något, kommer han att köpa dyra böcker som innehåller dem. Det roliga är att han inte kommer att förbättras av att läsa dessa böcker, för de är ju skrivna av andra lika susningslösa män.

Här är det, sid ett:

Bra metoder att möta kvinnor

  1. Använd tutan på bilen.

  2. Busvissla. Mycket. Verkar det inte fungera, så hör hon dig inte. Ställ dig närmare.

  3. Stirra ner i henns urringning, i timmar. Ibland kan det ta en stund innan det fungerar.

  4. Ropa "Visa tuttarna" vid olämpliga tillfällen som bröllop, begravningar, föräldramöten, jobb-intervjuver och inför hennes mamma.

  5. Skicka henne SMS när du är full, också om hennes bröst.

Det var allt faktiskt. Fem metoder. Hm. Nåväl nu har jag att göra hela året!

Hallå! Resten av sidorna är tomma. Vad tusan... Jag betalade 500 spänn för den här boken.

Så varför skapar vi män då system för allting?

En man tycker inte om överraskningar, men vi gillar förutsägbara resultat. Det är därför vi gillar verktyg och att bygga, riva saker mycket mer än att tala om våra förhållanden. Förutsägbara resultat.

När en man bygger en kanon som kan skjuta pumpor mot bilar, så frågar ingen man varför han gör det. Vi vet. Förutsägbara resultat. I just det här fallet att bilen kommer att bli förstörd på ett mycket spektakulärt och intressant sätt.

Mitt system för att möta kvinnor

Jag med en fjolldrink i näven och ett mycket fånigt leende.Jag vill lägga till en punkt till den tidigare listan från boken, eftersom jag har ett system för att möta kvinnor också. Jag tog helt enkelt en punkt från kvinnornas lista, allt handlar om blickar. När jag är i en bar så tycker jag om att kasta en kort blick på en tjusig kvinna och le mitt mest  charmerande leende.

Jag nämnde att jag dricker lite? Jag ljög, jag dricker mycket. När jag dricker så blir min uppfattning om vad som utgör en kort blick en smula suddig, så... ok, jag stirrar helt enkelt. Mitt leende är också inte så charmigt som det är korkat. Som synes i bilden.

Mitt stirrande förmedlar heller inte "Är det där en ängel?"... Det är mycket närmare "Du är så söt så jag vill äta upp dig". Men tyvärr inte på, du vet, det roliga sättet. Så jag stirrar och ler fånigt, men jag får 100% förutsägbara resultat!

Systemet fungerar så här: Om hon tycker det känns obehagligt med mitt stirrande, och låt oss vara helt ärliga, vem skulle inte tycka det, så går hon hem, och då får jag en poäng! 

Om hon är som jag, en person med dåligt omdöme som inte tål sprit, så tittar hon tillbaka och ler. Håller hon leendet och ögonkontakten i mer än tre sekunder, så är det också en poäng!  

I så fall går jag hem, eftersom bitter erfarenhet redan lärt mig att efter den där första intresserade blicken från henne, så blir det inte bättre. Förstår du? Förutsägbara resultat! 

Jag borde skriva en bok. Jag tror jag kan skriva tre, kanske fyra sidor om det här.