Ola Andersson med fjolldrink 2003. Man skall ha 10 år gamla bilder i kontaktannonser, har jag hört.


Halloj vänner!

Socialt missanpassade personer som jag har ofta svårt att kommunicera med andra humanoider. Speciellt de där med fluffigt hår, äppelkinder och rådjursögon. Så därför är jag extra lycklig över att jag idag minsann upptäckt att man kan hemlighålla alla sina defekter genom att efterlysa tjejer med något coolt som heter kontaktannonser istället.

 

 

Är det inte fantastiskt med moderna uppfinningar? Det syns inte i dessa att jag varit singel i flera månader (...ok, det kanske är 168 st), är närsynt, överviktig, tre äpplen hög, bor under en bro med de andra trollen och lika sexig som en selleri. I text kan jag uttrycka mig elegant, långt utöver min normala artikulationsförmåga och det hoppas jag verkligen får mig att framstå som väsentligt intelligentare än vad jag är.  Skrev jag intelligentare? Jag menade snyggare. Jag tror det är viktigt att man skriver så man verkar vara allt det där man inte är, så man ökar sina chanser att få svar. Jag vill inte insinuera att jag ljuger, jag vill säga det rakt ut.

Så därför har jag druckit massiva mängder med gin och tonic och slavat i flera minuter över följande text som när den publiceras lätt kommer göra mig till Stockholms attraktivaste singel! Yeah! Ok, kanske inte hela Stockholm, det är ett rätt stort område med en massa människor i, där de flesta inte delar mina defekter. Hm, kanske innanför tullarna? Nä, det är lite stort det med. Kanske en holme? Den jag bor på? Lilla Essingen? Ok, skit i det då.. Den parkbänk jag brukar öla på... På den är jag är i alla fall snyggast! Man måste hitta en klass att tävla i där man vinner. Det är bra för självförtroendet och självförtroende är attraktivt. Vem har hittat på det förresten?

Här är den i alla fall, min kontaktannons. Tänkt att publiceras bland de andra, du vet "Man söker kvinna" och så. Men den kanske inte kvalificerar sig för den rubriken? Vet inte hur hårt de håller på journalistisk integritet och sådant på radannonsavdelningen. Kanske den hamnar under "Desperationen lyser igenom hära", "Fem i tre raggen" eller "Fyndlådan". Något sådant. Kanske de hittar på en helt ny rubrik, bara för mig? Så här?

"Man söker... vad fan som helst! Tjej, kille, skogsmurvel eller rabiat feminist med kastreringsfetich, allt funkar"

Om du söker en lång, mörk och stilig man, som ännu inte kommit ut ur garderoben, så skriv till annonsen ovanför denna.

Jag är mörkhårig, kort, tjock och kör Stockholms löjligaste bil. Men har humor och en spännande inre personlighet. Är händig, älskar att städa, att shoppa med dig och är kleptoman. Jag ljög om killen i annonsen ovanför och även allt annat hitills. Förutom kleptomanin. Föredrar blondiner på samma sätt heroinister föredrar heorin istället för snabbkaffe. Söker dig med dålig syn, borttappade glasögon, alkoholproblem, alldeles för ung, dålig ekonomi, sexmissbruk och "daddy issues". Nu ljög jag igen. Förutom sexmissbruk. Skriv till ärlighet_är_det_finaste (at) mammals.se

Vad sägs, tror du det funkar? 

Funkar det med bilden?