Laughing Monks made of clayEn massa människor ser på världen och blir verkligen deprimerade, men jag är inte en av dem. Det är enkelt - Man måste välja att strunta i allting som har potential att göra en upprörd eller ledsen, och bara se de goda handlingar och den tokiga underbara rena och skära knäppgökigheten hos kompletta främlingar.

Som bortser från sin egen olycka och sammanstrålar i templet för att dyrka värdelöst skräp (Amazon) och offrar lite av sin dyrbara tid avsatt för tillbedjan för att skriva hysteriskt roliga recensioner av dumma produkter, bara för att få kompletta främlingar, som de inte känner eller någonsin kommer att träffa, att skratta så mycket att de sölar ner byxorna. Om detta inte är ett exempel på omsorg om sina medmänniskor i praktiken, så har jag ingen aning om vad det är.

Gud välsigne dem! :)

Klicka på länken för att läsa mer av det kuliga!

Här är några exempel:

Laptop Steering Wheel Desk

Laptop Steering Wheel Desk

Min favvo: Lutwidge: "Det är en alltför vanlig syn i vår nuvarande lågkonjunktur; du har en familj, du jobbar 60 timmar i veckan och du har ingen tid över för att göra fondue..."

Jag såg denna produkt och recensionerna gällande den i detta blogginlägg: "Crowd Sourcing Comedy on Amazon Reviews" Pogue Posts Blog NyTimes.com."

 

Tuscan Whole Milk

Tuscan Whole Milk, 1 Gallon, 128 fl oz

Min favvo (löst, snabbt och slarvigt översatt): Ann Miano"Det var en mörk och stormig natt.... Jag tänkte tillbaka på min senaste tjänstgöring i Vietnamn. Minnesbilderna kom till mig som heta blixtar och åska. Genom dem kunde jag se blixtrande lampor  på en RAVE och en änglalika ljuset som föll på den fyrkantiga behållaren. Plötsligt kände jag ett ryck i min arm. Det var ett bra ryck, som pu-tang eller wu-tang. Då slog det mig att jag faktiskt förlorat min arm i Vietnamn för tre år sedan. Sedan PANG! Jag rycktes upp från mina dagdrömmar om Megan Fox och Vietnam just i tid för att se mjölken på golvet. Smällen jag hört var inte mjölken som fallit. Det var mjölken som använde mitt avsågade hagelgevär för att peppra min ödla. Jag min dumskalle hade glömt att låsa in mjölken i dess bur. Alla vet att Tuscan hel mjölks superkrafter aktiveras av den dödliga kombinationen av blixtar,  ska och techno-musik. Detta är inte så mycket en recension, som det är en varning till alla de som vill njuta av en Tuscan hel mjölk samtidigt som man har en RAVE under ett åskväder, att tänka två gånger. Det är inte värt det."

 

Zubaz Pants

 

Zubaz Pants

Min favvo (löst översatt): D. Barco. "Jag har funnit att de de flesta byxor helt enkelt inte har den testikulära kapaciteten som behövs för att omsluta en kvinno-tillfredställare av min kaliber."

 

The mountain man Three Wolf Tee

The Mountain Men's Three Wolf Moon Short Sleeve Tee

Min favvo: D. Drury "Three Wolf Man" (en otrolig video recension!).

Denon AKDL1 Dedicated Link Cable

Min favvo (löst översatt): R. Blais "LOL WUT": "Jag råkade tappa ena änden av min Denon-kabel i ett glas Tuscan hel mjölk. Senare när jag druckit upp den (jepp, jag drack upp den, borde jag inte gjort det?), så upptäckte jag att min högra arm, som jag förlorat i en olycka 1987, hade plötsligt vuxit tillbaka. 

Är det normalt?"

The story of Ping (A Childrens Book)

Min favvo: Joh E Fracisco: "PING! The magiska ankan!

Genom att använda fiffiga liknelser, så har författarna gett oss en insiktsfull och intuitiv förklaring till en av UNIX mest välkända nätverks-verktyg. Ännu mera förvånande är att de uppenbart har haft att arbeta med en tidigt beta av programmet, eftersom deras bok först publicerades redan 1933, åratal (decennier!) före operativsystemet och dess nätverks-infrastruktur realiserades." Hela recensionen här >>

Om du inte förstår det roliga i detta så är du förmodligen inte fullt så nördig som vad jag är, men det är inget att skämmas för! INGEN är lika nördig som jag. Om du vill veta vad det roliga är så läs vidare!

Ping är en teknik inuti ett operativsystem till en dator, där en person kan skicka ett "ping" till en annan dator, få ett svar, och på det viset kontrollera att en nätverksförbindelse fungerar mellan två datorer. Ping är också huvudpersonen i denna barnbok, och han är en anka. :)

Ännu flera här!

Det finns ännu flera roliga i denna presentation, jag menar skitroliga sådana i denna! "Revealing Design Tresures From the Amazon"

 

Foto: Laughing Monks av Swami Stream.