Nu under 2012 så gör jag ett nytt försök med bloggandet och försöker skriva om en del andra saker, så denna blogg kommer inte bara handla om mina fantastiskt dåliga försök att skriva humoristiskt längre.

Tyvärr kommer mitt löfte att mitt skrivande alltid kommer att vara 100% fritt från fakta brytas. Beklagar detta, men då det kommer att bli mera politik, vill jag passa på att lova att det är ett löfte att det är en målsättning som jag lovar att verka för att det skall vara så lite fakta som möjligt även framledes. 

Men å andra sidan känns det som om mera politik i en blogg som säger sig vara en 100% faktafri zon passar ihop lika bra som tequila och bokföring, en välsignad union skapad av högre makter helt enkelt.

Så för tidigare läsare... eh... hej kära kära faster, hur står det till?

För nytillkomna läsare: Välkommen! Passa på att göra ett bokmärke av denna sida genom att klicka på den röda bollen uppe till vänster i webbläsarfönstret (Mac) eller klicka på det röda krysset uppe till höger i webbläsarfönstret (PC). Då kommer du automatiskt få ett fax varje gång det finns något nytt att läsa här. Följer du denna metod så kan jag garantera ett lyckligare liv med större hopp om framtiden.

Första inlägget i denna nya tradition är mera information om min foto- och videokväll som jag arrangerar för Piratpartiet Stockholm och Ung Pirat Stockholm.