Olas humorblogg (med lite politik)

Välkommen till Ola Anderssons/Taz_1999 personliga två-språkiga humorblogg. Men tyvärr är den inte kul, på något av språken. Ledsen för det. Jag har dock en bra ide på att lösa det problemet, genom att lära mig mera. Ett tredje språk alltså: Eskimåiska. Hrurfru ghuujik illloooik. Hahaha!

Du bör vara mindre kreativ och mera klick, klicketi-klick, klick

Hand som klickar på datormus.Det är viktigt att du instället för att vara kreativ med din dator, använder den för att klicka på länkar på internet som en höna som druckit 20 espresso och börjar letar efter frön.

På det viset så kan du få den där lusten du får ibland att göra något vettigt, att gå över. Så att du så snabbt som möjligt kan komma tillbaka till din bekvämlighetszon och låta livet flyga förbi dig.

Nedan finns några jag besöker varje dag. De har noga undersökts för att vara nästan 100% fria från fakta och användbar information. Det är därför jag gillar dem.

Fortsätt läs mer
Betygsätt blogginlägg:
5815 Träffar
0 Kommentarer

Älskar eller hatar du det? Livet menar jag. Eller har du inget?

Animal from the Muppet Show + A baby up on a ledgeEn av de roligaste replikväxlingarna i en film jag någonsin hört är från filmen Mupparna på skattkammarön (Muppets Treasure Island). från 1996. Den unga pojken J Jim Hawkins har det inte roligt. Han och hans två vänner Gonzo och Rizzo (som är muppar) håller på att fixa något när denna dialog utspelar sig:

Jim Hawkins: – Jag hatar mitt liv.
Gonzo: –Jag hatar ditt liv också.
Rizzo: –Om jag hade ett liv, skulle jag hata det.

Det här anspelade verkligen på en sträng hos mig. Det var flera år sedan jag såg denna film, men citatet är fortfarande hur kul som helst.

I alla fall, människor älskar att klaga på sina liv, mera än de tycker om att tala om för andra att deras liv är bra. Jag också, jag älskar att klaga på det. En vacker dag förr eller senare, så kommer allt gnäll verkligen att göra skillnad, ändra på något. Jag är bergis på det. Det bara tar ett tag innan det fungerar, tror jag.

(Klicka på "Läs mer"-knappen för att... du vet... läsa mera?)

Fortsätt läs mer
Betygsätt blogginlägg:
6916 Träffar
0 Kommentarer