Hand som klickar på datormus.Det är viktigt att du instället för att vara kreativ med din dator, använder den för att klicka på länkar på internet som en höna som druckit 20 espresso och börjar letar efter frön.

På det viset så kan du få den där lusten du får ibland att göra något vettigt, att gå över. Så att du så snabbt som möjligt kan komma tillbaka till din bekvämlighetszon och låta livet flyga förbi dig.

Nedan finns några jag besöker varje dag. De har noga undersökts för att vara nästan 100% fria från fakta och användbar information. Det är därför jag gillar dem.

Dessa siter kommer att ge dig massor av snuttar av meningslösa fakta du kan sprida omkring dig i sociala sammanhang. Du kan vara som en brandslang som sprayar osammanhängande information mot andra människor som vi kan likna vid tekoppar. Storleken av kopparna representerar mängden babbel en artig person kan tolerera före de diskret drämmer dessertgaffeln i familjejuvelerna för att få dig att hålla klaffen. Men du kommer väl förberedd och har som vanligt på dig ett pung-skydd. Du har också på dig, som bitter erfarenhet lärt dig, brandsäkra kläder, teflon-skjorta och skyddsglasögon vid middagsbordet, pga alla inte-fullt-så-oavsiktliga spillningar och flygande efterrätter. Konstigt att folk nästan alltid försöker spilla, kasta, eller fjutta eld på dig på fester, eller hur? 

Man wearing coverall + safety glasses + helmetSå här får du. Börja vara klick, klicketiklick, klick framför datorn! Precis som jag. Jag är i min bekvämlighetszon just nu och det är underbart här inne. 

http://www.kottke.org/

(Intressanta saker av alla slag. Engelska)

http://www.thecoolhunter.net/

(Snyggt designade saker, byggnader, semesterorter, produkter och mode. Engelska)

http://oddee.com/

(Slumpmässiga länkar. Engelska)

http://2leep.com/0/1/1/

(Slumpmässiga länkar, speciellt bra för bloggare som vill ha saker att länka till. Engelska)

http://blogs.herald.com/dave_barrys_blog/

(Slumpmässiga roliga länkar. Engelska)

http://www.fark.com/

(Slumpmässiga länkar till nyheter av olika slag. Engelska)

http://www.pusha.se/

(Slumpmässiga länkar. Flag)

http://nattensmess.se/

(Mestadels roliga, ofta grova, och/eller roliga fylle-SMS man skickat mitt i natten. Flag)

http://tjuvlyssnat.se/

(Roliga konversationer människor har hört. Flag)

http://eavesdropdc.blogspot.com

(Mera konversationer människor har hört . Detta är den amerikanska förebilden till siten tjuvlyssnat.se. EavesdropDC har funnit sedan feb 2006.Engelska)

Ha så kul!

Foton: Click av och Safety av wim314.