Nu kanske du undrar varför jag började dricka alkohol för ungefär 10 år sedan om jag hade låtit bli så länge? Jag jobbar med datorer och jag behöver bara säga två ord: Windows 95! Nä, det är inte därför, jag skojar bara. Som vi alla vet så skapade Windows 95 heroinister och inte fyllon, av tusentals datornördar när de stackarna till exempel försökte använda sina plug-and-play-skrivare för att faktiskt skriva ut något. Jag förstår också att Microsoft numera lägger med lite crack i varje låda med Windows Vista för att få människor att köpa dem. Anteckna det och kolla upp det senare.

Tänk på saken, verkar inte varje datornörd du träffat använda droger? Du vet, luktar konstigt, hemska kläder, ovårdat hår,  skiftande ögon, hyperkoncentrerad i ungefär en minut i saken, kan inte kommunicera med sin egen art, mumlar, tänker alltid på sex? Som jag ungefär?

Den riktiga anledningen till att jag började dricka är.... vänta på det.... en kvinna! Det kunde du inte gissa eller hur? Jag har en bra historia om första gången jag blev full.

Reklamskylt med texten Liquid panty remover + bild av Southern comfort

Jag började med söta saker, drinkar med paraplyer, den gamla du-vet-vad-öppnaren (dvs Southern Comport) och Baileys. De är alla verkligen macho också!

Jag och min custom-hoj - Yamaha Dragstar XVS 1100A

Sedan skaffade jag mig en finfin motorcykel (261 kg av lycka, värme och krom, bästa grejen jag någonsin köpt) och upptäckte att man inte kunde gå in på en MC-klubb och beställa -"En skogsbärscider, med en citronskiva tack!". När du gör det så vaknar du upp i en sopcontainer med en flaska uppkörd i, ja... Det vill jag inte vara med om igen. 36 gånger räcker.

My DraughtMaster - ölkranSå därför var jag tvungen att börja dricka öl istället och jag har varit lycklig sedan dess. Sade jag lycklig? Jag menade full. Jag är inte alltid lycklig, ibland har jag ingen öl. Just precis nu till exempel. Den näst bästa grej jag någonsin köpt, som fyller mig med lycka och värme, min ölkran, är tom just nu. Det gör mig ledsen.

Men jag tycker att jag har haft väldig tur. Jag, som de flesta andra hade ungefär två föräldrar. Den ena var ett elakt, svinigt fyllo, med smak för knytnävslagsmål, skrikande och nakendans och den andra var min far. Han var faktiskt rolig när han drack!

Tre skäl att avstå från alkohol

Ett: Båda mina föräldrar var faktiskt alkoholister vid en tidpunkt. Jag kunde bli en också, eftersom det finns en genetisk komponent i det, så om jag inte var försiktigt kunde jag också bli en förälder.

Två: Jag var (då) överdrivet stolt över min hjärna och gillade inte hela konceptet av att bli full och få samma IQ som en fiskmås.

Tre: Jag hade 50% chans att bli ett elakt fyllo (efter min mor) och 50% chans att bli ett roligt fyllo, en tokmotor som hela festen  roterar omkring (efter min far). Jag gillade inte de chanserna, de betydde ju att jag hade 100% chans att bli någon av mina föräldrar.

Nåväl, alla tre skäl har blivit ordentligt fält-testade och jag kan rapportera att jag är inte en alkis, jag är en rolig person att vara omkring när jag är full som en kastrull och jag blir precis lagom korkad också!

 

 

Jag på nyårsafton med en väldans rolig kille.

En annan enorm för del är att jag behöver bara en öl för att lämna "Jag är värdelös och ingen gillar mig"-zonen, där jag spenderar större delen av min tid och komma in i "Inga bekymmer"-zonen (aka "Feeling no pain"-zonen), som även är min  lyckliga plats. Det gör mig till en väldans lyckosam person tycker jag, eftersom jag bara behöver en öl för att känna mig bra och jag behöver inte en till och en till, bara den enda. För er tjejer ute i läsarlandet som är singlar, desperata med dålig syn och uselt omdöme så betyder det att jag är en riktigt billig date. På mer än ett sätt!

Men jag har varit full ett par gånger, första gången var helt fantastisk!

Första gången jag var riktigt full:

Den första gången jag var riktigt full var strax efter att jag bestämde mig för att aldrig ha med kvinnor att göra igen till förmån för heliumfyllda uppblåsbara dockor, disco-kulor, lampor, speglar, fett ljudsystem som spelar Bee Gee "Staying Alive" och en fjärrkontroll för att styra det hela... och även strax före att jag hittade lyckan i en guldfärgad dryck, dvs öööööööllll.

Före öl provade jag alltså en drink som heter Screaming orgasm (skrikande orgasm) och den gillade jag. Mitt recept var Baileys, Kahlua, Whiskey, Mjölk och is, men vanligen är det Vodka istället för Whiskey, och ibland är det även Amaretto (Mandellikör) som är superäckligt och som därför ofta blandas i drinkar av snorkiga bartenders.

En dag ville jag prova hur det var att vara riktigt full, eftersom jag inte visste hur det var. Så jag började att göra ganska starka screaming orgasm med en halv deciliter av varje spritsort, 1.5 dl totalt i varje. Jag fick i mig två. Därefter fick jag den lysande och mycket snurriga idén att promenera över till min före detta flickväns hus.

När jag gjorde slut flyttade hon bara 500 meter bort till en liten lägenhet och inom tre veckor flyttade hon ihop med sin nya pojkvän, efter slutet på vårt 10 år långa förhållande. Jag är inte ett dugg bitter över det. Nejdå. Terapin, gruppterapin, elektriska chock-terapin, primalskriks-terapin, aroma-terapin, medicineringen med ååhh så många piller, har hjälpt otroligt mycket och jag mår bättre nu. Kan någon svara i den där telefonen som hela tiden ringer?

Hon hade fönstret lite på glänt, andra våningen och vad jag hörde var ett ljud jag känner igen så väl. Jag gick hem igen och gjorde en ny skrikande orgasm, vilket är ganska så ironiskt, eller hur?

Om du håller räkningen där ute i läsarland, så är det hitills tre stycken 1.5 dl drinkar, 4.5 dl totalt, ungefär 11 normala drinkar. 

Jag och min bästa suparkompis - en 40 cm hög plastrobot.

Dean Martin sa "Du är inte riktigt full om du kan ligga på golvet utan att hålla i dig". Jag vet exakt vad han menar. Det är vad jag gjorde, höll mig fast i golvet, eller snarare i sängen för den var lyckligtvis placerad precid där jag drattade omkull efter den tredje drinken. Hela rummet snurrade som en karusell, jag trodde faktiskt inte att betongväggar kunde röra sig på det viset. -"Jag ligger still för f-n, sluta snurra!" var vad jag ropade till väggarna i mitt rum innan jag tyckte det var dags att be till porslinsgudarna, länge och med inlevelse.

Och det mina vänner var första gången jag blev riktigt full! Jag har inte varit så full mer än kanske 840 gånger till, så jag lärde mig förstås ingenting av detta. Låt min historia vara dig en varning: ha aldrig en flickvän, beställ aldrig en skogsbärscider på en MC-klubb och ha aldrig föräldrar!