Redhead young girl, dressed in bathrobe, making pancakes– Njuter du av singellivet?
– Visst, vem skulle inte det?
– Så, hur länge har du vari fågelfri?
– Några månader.
– Exakt hur många?
– Nåväl om du måste veta... (räknar på fingrarna). En... Två...
(Avbryter) – Tolv?
– Euhm, ja. Idag faktiskt.
– 12? Du har varit singel i 12 månader, det är ju ett år! Är du någon sorts religiös nöt? Har du tagit en ed om att vara kysk?
– Jag är inte religös.... Skål!
– Så bara ett nöt då?
– Självklart är jag inte EN nöt. Närmare ett helt varuhus fullt med nötter.
– Men herregud, hur gick det här till? Gillar du inte flickor eller vad?
– Jag älskar flickor, mycket!! Jag vet allt om flickor.
– Så, du kan inte hitta en bra en?

– Det är inte det.
– Så varför?
– Jag vet för mycket om flickor, det är därför jag inte vill ha en.
– Varför? 
– Fantasin om flickan kommer alltid att vara bättre än flickan. Det finns helt enkelt inte några flickor som kan vara så slampiga och lyckliga som de är i mitt huvud. Den där kombinationen av fantasi, rå sexighet, utstyrslar, leksaker, kattliknade flexibilitet, skönhet, utseende och intelligens, allt kombinerat och skickligt applicerat för att uppnå det bästa sexet som finns på hela planeten är helt oemotståndligt. Och det är bara jag, sedan är det flickan också!
– Så inte ett religiöst nöt, inte EN nöt, bara ett pervo med en bunt bra fantasier?
– Nåväl, jag har en. En dröm jag hade en gång, vet inte om den kom till mig för att jag kollade på fortplantningsbeteenden hos pingviner på Discovery eller något liknande.
– En dröm?
– Jepp, en underbar och vacker dröm.
– Det här låter bra.
– Det är det, drömmen börjar i ett hus, ett hus jag har byggt, med havsutsikt, med en pool som finns precis på kanten på tomten som är precis intill havet. Står man på rätt plats så verkar poolen fortsätta ut i havet.
– Nästan varenda strandtomt i Kaliforninen har just det.
– Jag tycker det är fantastiskt. Nåväl, jag vaknar upp i det här drömhuset som jag har byggt och och jag går nerför trapporna till köket. Medans jag är i trappan med rostfritt räcke så ser jag ut över köket och ser en flicka jag har aldrig sett förut, stående vid spisen.
– Det artar sig...
Redhead girl dressed in blue mens shirt cutting orange in kitchen– Hon är blond med lockigt hår och hon har på sig en av mina blåa skjortor och hon är i köket vid spisen där hon lagar pannkakor och fixar juice till frukost. Hon sjunger med en stekspade i handen till musiken på radion. Tydligen har hon och hennes barn, en riktigt söt flicka som är fyra år, hittat mitt hus under natten och bestämt sig för att flytta in där, medans jag låg och sov.. Precis som pingviner gör, hanen bygger boet av stenar, honan avgör om det är bra nog och bestämmer sig för att bosätta sig där. Så när han kommer tillbaka en dag så sitter det en tjej-pingvin där som vill leva med honom. Jag älskar den iden och jag önskar att flickor gjorde så på riktigt. Det skulle vara så mycket enklare. Plus detta är faktiskt en dröm jag verkligen hade en natt.
– Toppen! Den där borde hålla den grupp med psykiatriker som håller kvartalsvisa konferenser i schweiz för att utreda exakt vad som är fel med dig upptagna ett tag.
– Jepp, det tror jag med. De har just avslutat en årslång studie på hur jag använder frasen "Jag föredrar blondiner" och de har just hittat en bra liknelse som de är mycket stolta över.
– Vilken liknelse är det?
– De kom på att jag använder frasen "Jag föredrar blondiner" på samma sätt som en heroinist säger "jag föredrar heroin före snabbkaffe". Det är ganska bra tycker jag. Rätt och riktigt.
– Nåväl, jag tycker att du slösar bort dina pengar.
– Du har förmodligen rätt, vill du ha lite nötter? Tydligen har jag ett helt varuhus fullt med dem.
– Du berättade inte vad du firar idag?
– Du skulle inte förstå.
– Prova.
– Ok, idag firar jag att jag satte min egen lycka åt sidan för att försäkra mig om att någon annan skulle vara lycklig resten av livet.
– Skål, botten upp!
– Det roliga är att hon aldrig förstod det. Skål!