Det kommande året 2011 tror jag kommer att bli ett bra år, för 2011 kan vi vara överens om borde lämnats tillbaka till tillverkaren.

Mina ambitioner för det kommande året är precis som vanligt höga. En av sakerna jag hoppas göra är faktiskt att blogga mera, fotografera mera och göra små videos mera och publicera allting här. Under 2011 så skrev jag bara två inlägg i denna blogg (när min bil stals), resten av året, ingenting.

Jag har ju faktiskt en samling med anteckningsböcker, lösa lappar, kartongbitar, stenar och bananskal jag antecknat "goda" "ideer" för blogginlägg och skämt. En del av dem skulle möjligtvis kunna vara av intresse för en läsargrupp större än mig själv och min psykolog. Så räkna med nytt material under det kommande året av minst samma låga kvalitet som det som redan finns här.

För att inleda året tänkte jag visa de bilder jag tog på nyårsnatten 2012-01-01. Det är en quicktime-film som väger in på 56 Mb. 

Enjoy!

(Klicka på bilden för att se filmen.)

Nyarsafton-video

En bild från videon, klicka på den så blir den fullskärm.

Luxparken mot gröndal

En liten grej bara, 2012 är något kortare i år då jorden går under i slutet

Goda nyheter! Jorden skall gå under den 21 december sägs det. Så efter den dagen finns alltså ingenting alls. Det är fantastiskt för dig! Jag fyller nämligen år dagen FÖRE jordens undergång. Alltså kan jag ha en riktigt bra fest och här är vad du kan göra: Du kan köpa mig tex en Lamborghini eller en fin fin båt till mig i födelsedagspresent. Nu kanske du tänker –"Tok heller, det har jag inte råd med." Men det är inga problem. Det är bara att vifta med kortet i Lamborghiniaffären och få den levererad. Om jorden går under så betyder ju det att kreditkortsföretaget också gör det! Så det finns ingen kvar att kräva dig på pengar. Vilket är kanon tycker jag, du kan köpa vad som helst till mig. Jag tänker något i stil med en vacker överdådig gest, sista året i världshistorien? Jag tänkte också att du ville höra det i god tid, så jag berättar det nu i början på året. 

God fortsättning kompis! 😀