Olas humorblogg (med lite politik)

Välkommen till Ola Anderssons/Taz_1999 personliga två-språkiga humorblogg. Men tyvärr är den inte kul, på något av språken. Ledsen för det. Jag har dock en bra ide på att lösa det problemet, genom att lära mig mera. Ett tredje språk alltså: Eskimåiska. Hrurfru ghuujik illloooik. Hahaha!

Söker du insiktsfulla, genomtänkta och väl underbyggda kommentarer på världens skick, livet i allmänhet och människans framtid? Jösses vad du hamnat fel i så fall.

Inte avskräckt ännu av min kontaktannons? I så fall gör Politossitan-testet!

Inte_avskrackt_annu_av_min_kontaktannons_gor_politossitantestet-ORIGINAL

Häromdagen lade jag upp en kontaktannons här i bloggen. Genomslaget har varit stort! Sade jag stort? Jag menar att några har skrattat lite på facebook och det är ju nästan samma som att bli kändis.

Därför är jag rädd att den kommer att spridas på sociala medier som en löpeld ganska snart och det kommer vara en hel radda med kvinnor som är på jakt efter en man som beskriver sig själv som 

* kleptoman

och som söker en 

* sexmissbrukare

Då har jag städat bort allt jag ljög om i annonsen. :)

Så, då dyker det upp ett nytt problem? Hur skall jag kunna välja vem man skall gå på date med? Alltså det är rätt svårt att hitta en kvinna som passar väl ihop med en själv och liksom har rätt förutsättningar för att kunna ha ett förhållande med på längre sikt. Så hur löser man det? Hur kan jag sortera mellan de tusentals sexmissbrukande kvinnor som älskar kleptomaner som kommer att banka på min dörr med en enda tanke i huvudet? Och den tanken är inte att samla på skor?

Jag behöver något bergsäkert och vetenskapligt som bygger på senaste forskningsrönen inom aromaterapi och aura-läsningar för att kunna sortera mellan kandiaterna.

Så jag greppade senaste numret av husorganet Politossitan och skrev av ett test efter bästa förmåga. Ok, jag kanske omformulerade en del frågor, lite granna. Kanske helt och hållet. Ok, det finns inte ett spår kvar, men det är samma ide! Förutom att mitt innehåller ett antal hysteriskt roliga plumpa skämt, sexism, hejdlösa överdrifter och det är komplett nonsens från första till sista bokstav. MEN och det här är viktigt, det är så här jag tänker sortera mellan kandidaterna.

Klicka på läs mer för att finna det supervetenskapliga testet.

Maila sedan resultatet till mig! policosmitan-test (a) mammals.se.

Fortsätt läs mer
Betygsätt blogginlägg:
1270 Träffar
0 Kommentarer

Don't be evil...

Betygsätt blogginlägg:
3611 Träffar
0 Kommentarer

En av de roligaste sakerna jag läst på Text-TV, Julkorven!

I gömslena på hårddisken har jag denna lilla juvel från Text-TV (2005-01-08) som jag fotograferat av:

En 41-årig man från Gävle åkte till Stockholm för att praktisera sin något udda hobby - att stoppa sin penis i okända människors brevinkast.
– Kom och titta och lukta på en julkorv, ropade han och langade ner drulen hos ett par i centrala Stockholm. Mannen greps och åtalas på måndag, skriver Aftonbladet.

Det är av de roligaste sakerna jag läst på Text-tv. Någonsin. :)

En annan kul från Text-TV är denna (tidigare inlägg)

Roligaste nyheterna någonsin!

 

Uppdatering: 2013-07-16. Haha, ett till "geni" är ute och gör samma sak! :)

Taggad i:
Betygsätt blogginlägg:
5392 Träffar
0 Kommentarer